Find de billigste lån på nettet

Ønsker du at realisere dine drømme – tage på en lang charterferie med familien, købe drømmebilen eller noget helt tredje? Hvis økonomien ikke rækker dertil, er der heldigvis hjælp at hente. Med et lån fra en låneudbyder på nettet kan du nemt og hurtigt låne penge, så du kan realisere dine drømme. Men har du allerede opdaget, at der er mange låneudbydere på nettet, og har du svært ved at finde rundt i de mange tilbud? I denne artikel bliver du præsenteret for tre populære låneudbydere samt begrundelser for at vælge lige netop dem.

BANK NORWEGIAN

Ønsker du at låne helt op til 400.000 kr. med en rente, som fastlægges fra blot 4,99%? Hos Bank Norwegian ønsker de at realisere dine drømme, og de har ikke mange krav til dig som ansøger. Du skal blot bo i Danmark, have fast arbejde og ikke være registreret i RKI. Det tager få minutter at ansøge om lånet, og indenfor en kort periode får du svar. En super god løsning til dig som ønsker et lån med en lav rente.

Læs mere om de forskellige lån hos Mrfinans.dk og Koldekontanter.dk

L’EASY

Hos L’easy fastlægges renten fra 9,90-16,90%, hvilket er et aldeles fornuftigt rentespænd. Hos mange af konkurrenterne er spændet langt større, hvilket betyder, at selvom de reklamerer med en lav rente, så skal kunderne betale helt op til 20% i rente, når det kommer til stykket. Hos L’easy undgår du dette, hvilket er en stor fordel. Dog kan du kun låne op til 50.000 kr., hvilket for mange er et lavt og utilstrækkeligt beløb. L’easy får ligeledes gode anmeldelser på Trustpilot, hvor kunderen roser dem for god kundeservice og hurtig betjening.

Test: gjulskoefor

VIVUS

Den sidste låneudbyder, som artikel vil omhandle, er Vivus. Hos Vivus kan du den første måned rentefrit låne op til 4.000 kr. ÅOP er herefter på 730,1 årligt. Dette er en smule højt, men dog bliver ydelsen ikke så stor, eftersom at løbetiden på et lån hos Vivus typisk er kort. På Trustpilot har Vivus fået aldeles gode anmeldelser med hele 9,3 stjerner i alt. Her skriver kunderne blandt andet, at overførslen er nem og hurtig, og at servicen er god og omhyggelig. Også derfor ses Vivus som en attraktiv lånemulighed på markedet for forbrugerlån på internettet.

Hvis du ønsker yderligere afklaring omkring de forskellige lånemuligheder, kan du kontakte en realkreditkonsulent. Mod betaling vil denne hjælpe dig med at finde den ideelle lånemulighed til netop dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *